Greenpeas_logo_green.png
 
mark_hvid.jpg
 

Produktionen

Ærterne er produceret i tidlige forår, startende i det sydlige europa indtil omkring juni måned, hvorefter der fortsættes med produktionen i Danmark indtil omkring 1. oktober.

Mange års erfaring er nødvendig for at vokse friske ærter til snack. Ærterne skal plukkes i de rette etaper at have den rette sødme og smag. Kun 2-3 dage er til rådighed for plukning på hver ærte plante. Ellers er ærterne - enten for umoden - eller ærter vil være for modne , og sødmen vil hurtigt blive til stivelse.

For at have en løbende produktion af friske ærter til snack markedet, skal ærterne sås i mange forskellige sektioner i løbet af sæsonen, og med forskellige indbyrdes tidsforsinkelser p.g.a. de skiftende årstider.

Ærter plukkes fra planterne, fra den tidlige daggry indtil middag. Efter plukning køles ærterne ned med det samme, for at bevare friskhed og sødme i produktet.

 
Peas 20_942.jpg
 
20150508_153534.jpg
 

Powered by jipHost • Visit BlackDeals