Green peas choice of the future logo
 
linje_2px_1400px.png
 

Virksomheden

Mange mennesker husker i deres barndom, hvordan man spiste friske grønne ærter, direkte fra bælgen i haven ved deres bedsteforældre. Ærterne var lækre og søde i smagen, og fyldt op med energi - så du Ikke kunne holde op med at spise, når du først var begyndt

Det var grunden til, at Peter Skov Johansen, grundlægger af GreenPeas, i 1977 startede en produktion af friske grønne ærter, primært for at blive spist direkte fra bælgen, som snack uden kogning.

Ærterne blev oprindelig produceret på den lille danske ø med navnet "Langeland". Og Peter startede meget forsigtigt med kun to rækker med ærter, som var meget vanskeligt at sælge, undtagen i København, hvor det blev meget populært.
I alle de mindre byer, og især på landet ville ingen betale for denne type produkt. Da det var billigere at købe en pose frosne ærter, der allerede var afskallede til madlavning.

Men på markedet i København og i de store byer blev interessen for produktet stærkere og stærkere. Og allerede året efter fordoblede Peter sin produktion til 5 rækker.
Siden da har produktionen vokset sig større og større, efterhånden som markedet udvikledes. Og alle de danske supermarkeder er begyndt at have friske grønne ærter i deres vigtigste produkt sortiment.

Det meste af produktionen, er nu flyttet væk fra den lille ø "Langeland". Og GreenPeas producerer nu friske ærter til snack, ikke kun i Danmark, men også i det sydlige Europa.

 
mark_udsnit.jpg
 
 

Powered by jipHost • Visit BlackDeals